GRAFISCH ONTWERP

DU CHÂTEAU PARKET

Du Château Parket is een bekende firma die sinds 1958 servicegericht vakwerk levert en gespecialiseerd is in ambachtelijke parketvloeren die op traditionele wijze gelegd zijn met een eigentijdse design uitstraling al naar gelang de wensen en ideeën van hun klanten.


Hun nieuwe huisstijl moest een klassieke maar ook eigentijdse uitstraling krijgen. Wij hebben daar samen voor gezorgd.


Nieuw logo, briefpapier, belettering van de auto's en natuurlijk ook een nieuwe full responsive website met kleine webshop!


Kijk gerust eens op www.duchateauparket.nl
EUROPEAN COMMISSION

UNU-MERIT

Het European Innovation Scoreboard 2019 is door ons vormgegeven in opdracht van UNU-MERIT in Maastricht. Bijna 100 informatieve pagina's met de stand van zaken m.b.t. innovatie op belangrijke gebieden in Europa. Een rapport met kleurige grafieken en kaarten.


Voor wie dit graag zou willen lezen klik hier.


EUROPEAN COMMISSION

UNU-MERIT

Het Regional Innovation Scoreboard 2019 is door ons vormgegeven in opdracht van UNU-MERIT in Maastricht. Bijna 100 informatieve pagina's met de stand van zaken m.b.t. innovatie op regionaal niveau in Europa. Een rapport met kleurige grafieken en kaarten.


Voor wie dit graag zou willen lezen klik hier.


DEILS DESIGN

Deils Design, een kunstzinnige meubelmakerij door vader en zoon, heeft een nieuwe huisstijl en full responsive website www.deilsdesign.nl.


"Wij zijn Jan en Boy Harks, vader en zoon. Onze meubelmakerij bevindt zich centraal in Nederland en is uitgerust voor diverse vormen van houtbewerking. Wij hebben een eigen lijn kindermeubels en werken geregeld samen met beeldend kunstenaars. Uit die samenwerkingen komen bijzondere stukken voort. Daarnaast denken we graag met onze klanten mee om hun wensen te realiseren. 


Alles wat we maken is door onze handen gegaan en aan elk detail is zorg besteed."


En zo is het maar net! Ook bij de huisstijl en full responsive website is aan elk detail zorg besteed...Café Madrid, bar & tapas. Vanaf de opening in april 2013 meteen al een begrip in Maastricht. Door een uitgekiende marketingcampagne vooraf via Facebook en tijdens de eerste weken van de opening middels een abri/mupi campagne. 
Wat wij gedaan hebben voor Café Madrid? Bijna alles ... van huisstijl ontwerp voor de zaak en het drukwerk, ook het wrappen van auto, scooter, kofiemachine, de belettering in de zaak, actief beheer van de Facebook pagina en meer.

Een geweldige opdrachtgever met een sterk concept, en uitstekende prijs/kwaliteit/service verhouding. Ga eens proeven in de Bredestraat!

BACK2NEW CAR DETAILING

Rob Bouwdewijns, een jonge startende ondernemer uit Gemert, heeft zijn nieuwe logo en huisstijl laten ontwerpen door Artdustries. Zijn business? Car Detailing en daar ligt Rob zijn passie.

BUILDING COLOURS

Building Colours 'Interiors that make you smile' Samen met eigenaresse en interieur adviseur Dymph König, heeft Artdustries een nieuwe huisstijl en website voor haar bedrijf gemaakt. Building Colours is gevestigd in Lage Mierde en heeft als werkgebied Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

FURNITURE & CAFÉ​

Een nieuw concept! Trendy takeaway stoelen en trendy takeaway coffee. Artdustries mocht voor Furniture & Café in Maastricht het logo en huisstijl ontwerpen. Furniture & Café is te vinden aan de St. Jacobstraat 4 B (naast het Vrijthof) en natuurlijk op Facebook. 

MLO_7

Een nieuwe huisstijl voor MLO_7 Fashion Agency! De toevoeging '7 happy days in a week' komt van de eigenaar om de 7 in het logo en zijn leven te verklaren.

CAFÉ B.FOR

Na een intensieve verbouwing van zowel pand als interieur tot een loftachtig concept, is café b.for aan het Amorsplein in Maastricht door ons grafisch vormgegeven. Denk aan logo, website, menukaarten, abri/mupi campagne, kleding, terrasstoelen, belettering en Facebook pagina. 

LA BELLOTA IBÉRICA​

Toen restaurant La Bodega Maastricht op zoek ging naar de beste Spaanse leveranciers van Pata Negra, Jamon Serrano en Manchego kazen, kwamen ze vanzelfsprekend uit in de Los Pedroches vallei. Deze heerlijke en eerlijke producten bieden zij nu middels La Bellota Ibérica (De Iberische Eikel) in Nederland tegen een prima prijs aan.

Artdustries heeft de huisstijl en website ontworpen voor La Bellota Ibérica. Ook het filmpje van de introductie van de producten op de home page is door Artdustries gemaakt.

LE SOUK

De visitekaartjes voor Le Souk - Dé olijvenverkoper van Maastricht - zijn door Artdustries gemaakt in de stijl en sfeer van deze heerlijke winkel vol met verse olijven en tapenades. 

JAMMCUTTING​

Een uniek kappersevent: Jammcutting!

 Vijf beroemde internationale kappers werken gelijktijdig aan dezelfde modellen. Het publiek bestaat uit vakgenoten die mogen mee "jammen". Een initiatief van Puck & Ell Essers van Salon Artistiek in Maastricht. Wij hebben de website gebouwd met online reserveer- en betaalmodule alsmede het logo, poster en sticker ontworpen, voor dit bijzondere event.

BINNENWERKEN

Een nieuw logo, huisstijl en website voor BinnenWerken coaching en development. Deze opdracht is uitgevoerd voor Smart Group Organisatie Advies in Vught.  

VIA MUCCA

Heerlijke wijnen, een klein hapje erbij, gemeleerd publiek, relaxte sfeer en de warme persoonlijkheid van Dino en Steffi. Een aanwinst voor Maastricht horen wij steeds weer en daar sluiten wij ons volledig bij aan! 
Via Mucca biedt alles wat je van een wijnbar mag verwachten ... en meer, tegen de eveneens heerlijke prijs van 4,00 per glas ...
Wij tekenden voor de huisstijl.


VALKSTEEN

Een nieuwe huisstijl voor Valksteen Steenhouwerij uit Valkenburg. De website is ook geupdate en gerestyled.

APT

Een nieuw ontwerp voor de vrachtwagens van apt die dagelijks door heel Europa rijden.

EUROBED SLAAPCOMFORT

De Renault Trafic is opnieuw vormgegeven en een echte blikvanger geworden!